hits

Regnvær med blits...

Ikke lenge etter jeg postet mitt forrige innlegg, satt jeg der oppe i arken og kikket utover Randsfjorden. Med ett var utsikten denne:

Før jeg rakk å beskue den høstaktige utsikten så "høljet" det ned. Bare å forte seg ned og ut, ta inn stolputene, kaffekopper og bok. Tok med meg Ludvik på fremsiden av huset. Satte oss ned og hørte på regnet. Koselig å sitte slik i fred og ro å høre på regn. Enda bedre er det vel å ligge i telt, eller på hytta 😇 men vi satt nå der på trappa. Med ett lyste hele himmelen opp, vi skvatt begge to. Da var det å forte seg opp, slå av PC'n og dra ut kontakten. Gemalen kom ut fra "skjulet" sitt over garasjen, han hadde fått med seg lynet han også. Det vil si, det lyste opp så veldig - at det tok et øyeblikk eller to før vi forsto hva det var!

Det kom to "blinkskudd" til, en hel del romling, og det var det. Er det noe jeg liker enda bedre enn regn sent på kveld/natt, så er det tordenvær. Ikke rett over hodene våre som i kveld, men på "trygg" avstand. Jeg har respekt for været, men synes nok tordenvær er en smule "magisk" nede i "bygda" høres bass og enkelte toner fra festivalen som pågår denne helgen, tenker det er mange våte sjeler nede ved fjorden nå...

Nå i etterkant av været har det blitt kaldt. Gå inn å trekke dynesnippen godt oppunder haka 😃 i morgen er det meldt sol igjen. Håper det "slår til"

Håper du får en god og fin natt 🌺

BM

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykkeboet..

Lykkeboet..

35, Jevnaker

Deler mine egne bokomtaler fra den nye bloggen som ble opprettet februar 2018 -> jernbanefrua.blogg.no - Vennskapsdøra står alltid på gløtt. På bloggen, og som jernbanefrua på Facebook, Instagram og Snapchat.

Kategorier

Arkiv