Den første snøen sesongen 17/18...

Så kom den da, snøen. Hvitt over alt, men den er ikke ventet å ligge...nei, jeg har ingen tro på at det blir hvit jul i år heller. Men etter nyttår, da er visst den nye normen at vi skal få alt nesten på en gang ;-)

Ludvik skjønte ikke så mye når vi gikk ut i mårres, trodde han av alle skulle bli hoppende glad, joda. Tusla da rundt en runde, snusa og konstaterte at dette hvite hadde han lekt med før. Så kom han opp igjen på terrassen og la seg ned på snøteppet :-)

Det fine med litt snø er at det virker lysere. Det liker vi, men noe særlig mer snø enn dette trenger egentlig ikke by og bygd. Det er nå mest «mas» med denna snøen her hjemme. Måke og koste. I byene er det vel mest utfordringer enn gleder. He he.

Men på fjellet derimot, og i skauen. Der er det fint med snø, til påske forventer vi det. Er så mye enklere når man kan reise til snøen. Når den som sakt er forventet :-) Vi er noen pussige skruer vi mennesker. Men sånn er det nå. Jeg er en av de som kan le av vårt generelle felles syn på enkelte ting. Galgenhumoren over den generelle hverdagspraten oss mennesker imellom. Mange smil å finne der.

Ja ja, nå ligger det litt her, men i følge meldinga skal sola snart ta over. Og det meste skal visst forsvinne i løpet av dagen. Kom vel akkurat nok snø til at resten av den avventende befolkning på Østlandet kanskje greier å få lagt om til vinterdekk?!

#vinter

BM

4

her og:/

livetmitt93: :-)) Ser du bildene i innlegget? :-)

ja :)

livetmitt93: Så bra :-)) Nå ser jeg de også, gjorde ikke det før i dag. Så da er det nok bare her fordi det er litt nett krøll :-))

Skriv en ny kommentar