Fifty shades av så mangt..

Det nærmer seg natt, og innrømmelser har det med å komme frem til natta. Eller hva?!

Jeg har denne siste halvannen uke vært litt «slem» mot denne bloggen, og dere som følger den. Jeg må ikke unnskylde, men velger likevel å være rett frem, på at ved å flytte privaten og humoren over til en annen og ny blogg - gjorde den det bedre enn denne har gjort og blitt. Den er mer meg. Rett og slett.

Så jeg funderer mer og mer på muligheten om å slå de begge sammen over dit. Der er det større rom for alt, og bare bloggnavnet er mer meg enn dette bloggnavnet var og er. Pussige greier.

Så. Kunne du tenke deg å følge den andre i stedet?! Send en kommentar eller melding så får du adressen dit, om enn bare for å titte.

Jeg kommer alltid til å lese og skrive om bøker, sånn er det bare. Men det bør være rom for alt.

Så over til en annen grånyanse.

Mange er på kino i disse dager. Fifty shades og valentines er vel for all tid linket sammen eller?! Jeg har ikke sett den enda, og jeg kommer til å vente enda en stund. Jeg har som flere andre nemlig lest bøkene.

Bøker kan ikke måle seg med film, uansett hvordan man vrir og vender på det så er det nå fortsatt sånn at:

En film kan være god, veldig god - vi har vel alle våre favoritter der også. Men i bøkene får man alt. Alt som ikke kommer liiiike godt frem i en film. Også her.

I bøkene får man så mye mer. Tankene er bedre detaljert, følelsene. Filmene er rett og slett ikke alltid verdig bøkene, om du skjønner hva jeg mener.

Så har du til nå bare sett filmene om «Fifty Shades of Grey» så vil jeg anbefale deg å lese, eller høre bøkene. Og jeg vil si det samme om veldig mange andre. «Twilight» «Hobbiten» «Ringenes Herre» for å nevne noen.

Gode filmer - enda bedre bøker.

Ønsker deg en riktig god natt.

BM

2

du kan jo slå de sammen? :)

livetmitt93: Ja jeg lurer litt på det, føler den nye er mye mer meg :-)) Denne ble mer vår, og da ble det ikke like lett å skrive om absolutt alt ;-)

Skriv en ny kommentar